Зареждане

Ще тестват Mirko Cro Cop преди Bellator 200

Ще тестват Mirko Cro Cop преди Bellator 200
Публикувано на: Март 23, 2018 в 10:11 ч

Mirko Cro Cop Filipovic беше отстранен за две години от USADA и оттогава той се справя доста добре извън UFC и Северна Америка като цяло.

Сега той подписа с Bellator MMA. Първата му среща ще бъде реванш с Roy Nelson на 25-ти май, когато ще се проведе Bellator 200.

Разбира се, изникнаха въпроси защо може да се състезава в Bellator, а в UFC не, на които регулаторът Mike Mazzulli отговори, че USADA e частна фирма, която работи за друга компания. Ако Cro Cop е бил отстранен от някоя друга комисия, нямало да има шанс да се бие в Bellator.

"Винаги търся най-доброто за бойците. Cro Cop не се е бил в Щатите от известно време насам. Беше отстранен за 2 години. На 110% съм сигурен, че ако наказанието му беше наложено от някоя комисия от Асоциацията на боксовите комисии, нямаше да му дадем шанс. Съмнявам се, че от Bellator биха му позволили."

Бойците в Bellator се подлагат на редовни тестове - за момента Roy Nelson, Gegard Mousasi, Phil Davis и David Rickels са чисти. Ред е да се види как е положението и при Cro Cop.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес