Зареждане

Шон Стрикланд с ново леко произшествие: Обърнах си мотора

Шон Стрикланд с ново леко произшествие: Обърнах си мотора
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 15:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд е претърпял лек инцидент с мотоциклет.

Стрикланд показа мотоциклета и ръцете си, като Стрикланд заяви, че е преобърнал мотора си, което му е причинило леки наранявания.

"Е, момчета, малко прекалих с увереността", заяви Шон Стрикланд в историите си в Instagram. "Карах на задна гума, правех го, поддържах го, продължавах да го правя, след което се наклоних малко назад. Тренировката днес ще е скапана. Но аз съм идиот. Обърнах си мотора, трябва да се държа като мъж и да тренирам."


За щастие нараняванията не са били тежки, тъй като Стрикланд заяви, че въпреки порезните рани по ръцете си все пак ще тренира. 

Понастоящем Стрикланд  иска следващия път да се изправи срещу победителя от мача Израел Адесаня - Дрикус Дю Плесис.

Шон Стрикланд едва не загина при инцидент с мотоциклет преди години

Това не е първият път, в който Шон Стрикланд участва в инцидент с мотоциклет.

През декември 2018 г. Стрикланд участва в сериозен инцидент, докато тренира в Kings MMA в Калифорния. Катастрофата не беше по негова вина, но той изпадна в безсъзнание и не се събуди в продължение на часове.

"О, по дяволите, през цялото време на възстановяването си мислех, че кариерата ми е приключила. По-голямата част от лекарите, които посетих, когато това се случи, всъщност ми казаха, че вероятно е малко вероятно да мога да се бия отново и че не трябва да се бия отново. Кариерата ми беше приключила за известно време, предполагам, че докато възстановяването мине", казва Стрикланд. "В живота си съм правил само две неща и това са да еба и да се бия. Не бях готов да започна да работя в Walmart. Тренирал съм през целия си живот и на 27, 28 години да ти кажат, че няма да можеш да се биеш отново, беше трудно. Но ето, че съм тук."

След интензивна рехабилитация Стрикланд най-накрая успя да се завърне през 2020 г. като премина в средна категория и победи Джак Маршман. След това Стрикланд продължи да бъде активен и да се бие често и в крайна сметка спечели титлата в средна категория.

Стрикланд е 29-6 като професионалист и идва с победа над Пауло Коста след спорна загуба с разделено решение от Дю Плесис, където загуби титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес