Зареждане

Шон Стрикланд: Преговарям с Израел Адесаня

Шон Стрикланд: Преговарям с Израел Адесаня
Публикувано на: Юли 22, 2023 в 15:00 ч
Шон Стрикланд потвърди, че води преговори с Израел Адесаня.

Вижте още - Гласят Шон Стрикланд срещу Израел Адесаня в UFC 293

В последните няколко дни започна да се говори, че UFC работят по битка между двамата. Очакваше се Дрикус дю Плеси да получи шанс за титлата в средна категория, но има промяна в плановете. Дю Плеси не е готов да се бие през септември в Сидни, Австралия на UFC 293.

Адесаня е твърдо решен да брани титлата си на тази галавечер през септември. Това е причината от UFC да се обърнат към Стрикланд. В интервю за Хелън Ий Стрикланд потвърди, че е готов да се бие с Адесаня.

"Не мисля, че дю Плеси е чак толкова добър. Адесаня ще го бие. Той явно не иска да се бие за титлата с 2 месеца предизвестие. Аз обаче съм мъж, а не путка и съм готов да го направя. 

Аз си имам цена и ще се бия, ако платят. Ако ми дадат пари, аз ще се бия с него точно тук. За разлика от дю Плеси, аз ще се бия. Вероятно той е по-умен от мен. Но, по дяволите, платете и ще се бия. 

Водим преговори с Адесаня. Всичко се свежда до парите. Наистина ли искаме да гледаме Дрикус срещу Адесаня ? Не, не искаме да гледаме тази битка. Ще успея ли да победя Адесаня ? Не знам. 

Знам обаче, че ще вляза в клетката и ще удрям в лицето този китаец.", сподели Стрикалнд.

Може ли Стрикланд да детронира Адесаня ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес