Зареждане

Гласят Шон Стрикланд срещу Израел Адесаня в UFC 293

Гласят Шон Стрикланд срещу Израел Адесаня в UFC 293
Публикувано на: Юли 21, 2023 в 02:00 ч
Шон Стрикланд ще получи шанс за титлата.

Американецът се готви за битка с Израел Адесаня на събитието UFC 293, което ще се проведе на 10-ти септември в Австралия. Битката между двамата ще бъде главна за галавечерта. Очакваше се Адесаня да брани златото в средна категория срещу Дрикус дю Плеси.

За съжаление дю Плеси се би по-рано този месец и няма да е готов за битка през септември. Така името на Стрикланд изплува и той е следващ за златото. От доста време Шон гони битка за титлата, която му се изплъзна, след като загуби с нокаут от Алекс Перейра.

Адесаня е с рекорд 24-2 в ММА. През април тази година той си върна титлата, след като нокаутира Алекс Перейра. Израел печели 16 пъти с нокаут и 1 път пада с нокаут. Той губи само от Перейра и Ян Блахович в своята ММА кариера. Израел има 5 защити на титлата в категорията.

Стрикланд е с рекорд 27-5 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той нокаутира Абусупиян Магомедов в началото на месеца. Шон приключва 15 от срещите си и 2 пъти пада с приключване. Той губи само от Перейра и Джаред Кенъниър в последните си 10 битки в UFC.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес