Зареждане

Шон О'Мали за Махачев: Инфузията може да те спаси от нокаут

Шон О'Мали за Махачев: Инфузията може да те спаси от нокаут
Публикувано на: Февруари 16, 2023 в 00:00 ч
Американският боец по смесени бойни изкуства Шон О'Мали коментира обвиненията срещу Ислам Махачев в използване интравенозна инфузия.

Миналия уикенд Махачев успя да победи Александър Волкановски на UFC 284, което се проведе в Австралия. След битката Дан Хукър, който е съотборник на Волкановски излезе със сериозни обвинения спрямо Махачев.

Хукър твърди, че Ислам наел медицинска сестра, която да му направи интравенозната инфузия. Това е нарушение на правилата на USADA, което може да доведе до 2 години наказание, ако бъде доказано.

Шон вярва, че инфузията може да е спасила Махачев от нокаут.

„Наистина е глупаво интравенозната инфузия да е забранена. Но нещата са такива. Не може да възстановиш водния баланс по този начин. 

UFC се опитват да гарантират, че бойците не носят толкова много килограми преди битки. Ако бях на мястото на Дан Хукър, нямаше да си измислям подобни обвинения. 

Инфузията наистина може да помогне на Махачев да избегне нокаут и да му даде допълнителна сила, но докато няма доказателства, нищо няма да се случи.”, каза О'Мали в канала си в YouTube.

Съгласни ли сте с твърдението на О'Мали ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес