Зареждане

Шон О'Мали: Все още съм непобеден в ММА

Шон О'Мали: Все още съм непобеден в ММА
Публикувано на: Август 31, 2020 в 08:42 ч
25-годишният боец на UFC в категория петел Шон О'Мали инкасира първа загуба в своята кариера преди 2 седмици в Лас Вегас. "Sugar" се изправи срещу Марлон Вера и отнесе няколко тежки ритници, които засегнаха нерв в неговия глезен. Шон беше принуден да се бие на един крак, а Вера го натисна и успя да му вкара тежки удари, които принудиха рефера да спре битката.

Така младия боец загуби, но въпреки това чувства, че все още е непобеден в клетката. Статистиката на О'Мали вече е 12-1 в ММА, но той настоява, че все още не е побеждаван. Ето какво сподели Шон в социалните мрежи:

Виждам много хора, които говорят, че трябва да приема загубата като мъж. Това не го разбирам. Аз губя всеки ден. Днес имах тренировка по джиу-джитсу и ме заключиха. Предадох се и поздравих моя съперник. Не разбирам какво приказват. Има много неща, които искам да кажа, но не мога да измисля формулата, за да ги кажа, така че да ме разберете. На хартия загубих и съм 12-1 в ММА. 

Психически обаче се чувствам непобеден. Нищо не съм губил. Да, разбирам, че загубих, но психически съм непобеден. Гледайте битката и ще видите, че щях да го сритам. Вкарвах му здрави ритници, които са доста болезнени. Той извади късмет, че ме ритна в глезена и засегна нерв. Няколко пъти стъпвах накриво, но бях там и опитах да го нокаутирам. 

Хората говорят, че съм страхливец, но аз съм този, който преди време се би със счупен крак. Непобеден ли съм ? Да, психически все още съм 12-0 в ММА. Доминирах в боя, докато моя крак не отказа. Ще се завърна в края на годината. На хартия загубих, но психически не съм губил нищо. Вярвам, че съм по-добър боец и хората се дразнят от това. 

О'Мали направи 3 битки тази година, като всички приключиха с нокаут в първия рунд. Той спечели 2, които му донесоха бонус и загуби от Вера.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес