Зареждане

Шон О'Мали: На различно ниво съм от Марлон Вера

Шон О'Мали: На различно ниво съм от Марлон Вера
Публикувано на: Декември 29, 2020 в 07:00 ч
Шон О'Мали може и да загуби своя непобеден статут в ММА, но това не пречи на неговото самочувствие. 26-годишния боец започна ударно 2020 година и записа 2 поредни победи с нокаут в първия рунд. "Sugar" си спечели 100 000 долара от бонуси и от организацията решиха да вдигнат нивото на неговите опоненти и му дадоха битка с Марлон Вера.

В тяхната битка О'Мали получи контузия в крака, която не успя да скрие, а Вера като акула се нахвърли на Шон и му вкара тежък граунд енд паунд. Това принуди рефера да спре битката секунди преди края на първия рунд.

С тази загуба младата звезда се раздели със серия от 12 поредни победи, но не признава загубата. Няколко седмици след загубата О'Мали обяви, че все още е непобеден, а наскоро сподели, че не иска реванш с Вера, защото е по-добър от него. Ето какво още каза Шон:

Вера ще трябва да навлезе в серия от победи, за да има реванш между нас. Трябва да има смисъл в такъв реванш. Аз чувствам, че просто съм различно ниво боец. 

Такава битка би била стъпка назад за мен. Вера каза, че няма достатъчно пари на този свят, за да го накарат да направим реванш. Още една загуба за него и той отива в прелимите.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес