Зареждане

'Shogun' Rua иска битка за титлата, ако победи Volkan Oezdemir

'Shogun' Rua иска битка за титлата, ако победи Volkan Oezdemir
Публикувано на: Март 24, 2018 в 11:28 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Осем години по-късно Shogun Rua мисли, че е дошло времето за нов шанс да стане шампион. През 2010 той успя да детронира Lyoto Machida и стана шампион в полутежка категория. Сега той е в серия от 3 поредни победи и смята, че ако победи Volkan Oezdemir на 19-ти май в Чили, ще си заслужи нов шанс за битка с шампионът:
 
Смятам, че Volkan е страхотен боец и е номер 2 в момента, но аз обичам да приемам такива битки.
Това е голямо предизвикателство за мен и ще е интересно за феновете.

За много кратко време той успя да победи добри бойци и да си извоюва шанс за титлата. Той се разви много добре откакто подписа с UFC и ще е трудна битка. Ако се наложи да го сваля на земята, за да ми е по-лесно определено ще го направя.

Той е с добър страйкинг и защита от събаряне, но аз ще тренирам здраво, за да наложа волята си в битката. Ще бъде тежко, но знам че това е една стъпка към шанс за титлата. Всеки двубой е мечта за мен и смятам, да сбъдна сбъдна тази мечта срещу Volkan. Бил съм шампион и преди и се бия винаги да най-добрите затова смятам, че ако победя трябва да се бия за титлата. Понякога хората са твърде критични и искат да се оттегля, но защо да го правя след като печеля?

Хората са повече фенове на резултата, не на бойците. Аз съм опитен боец и това не ме интересува.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес