Зареждане

Шевченко се прицели в 3 потенциални съпернички

Шевченко се прицели в 3 потенциални съпернички
Публикувано на: Февруари 10, 2020 в 09:35 ч
Шампионката в категория муха Валентина Шевченко защити титлата си за пореден път. Тя доминира над Кейтлин Чокагян и я победи с ТКО в 3-тия рунд на битката им, която беше подглавна за събитието в Тексас. "Bullet" записа 3-та поредна защита и навлезе в серия от 5 поредни победи. Тя не спира да впечатлява с всяка следваща битка и видимо няма конкуренция в категорията.

Шампионката няма загуба в категория муха и вече мисли за завръщане в октагона. Шевченко е прегледала ранглистата и иска да се бие с Колдеруд, Мая или Модафери, които са в топ 5. Много е вероятно тя да предпочете Модафери, защото миналата година Роксан победи нейната сестра Антотина и й отне непобедения статут в ММА. Ето какво сподели Валентина за бъдещето си:


Чувствам се невероятно. Не само заради представянето, през последните няколко месеца имаше много работа, много усилени тренировки, психическо и физически напражение. Когато прекратите двубоя с очаквания резултат, то това е най-хубавото чувство, което някога можете да почувствате. 

Прегледах класирането в категорията и след Чогагян и Ай са Джоан Колдеруд, Дженифър Мая и Роксан Модафери. Мая се проваля на кантара, но вероятно ще е по-сериозна, ако стане дума за шампионска среща. Не знам кога ще се завърна. Готова съм да се бия още утре. . Да, много бих искала да се бия скоро.


Валентина се похвали в социалните мрежи, че Сооронбай Джеенбеков, който е президент на Киргизстан се обадил, за да я поздрави.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес