Зареждане

Шевченко готова за всичко срещу Сантос на UFC 275

Шевченко готова за всичко срещу Сантос на UFC 275
Публикувано на: Май 31, 2022 в 13:00 ч
Шампионката на UFC в категория муха Валентина Шевченко оцени заплахата, която представлява Тайла Сантос. 

Двете ще се срещнат в подглавната битка на UFC 275, което ще се проведе на 11-ти юни в Сингапур. Шевченко залага златото и серия от 8 поредни победи. "Bullet" ще търси 7-ма поредна защита на титлата в категорията.

Сантос от своя страна ще брани серия от 4 поредни победи. Бразилката има само 1 загуба в кариерата си, която включва 19 победи и 1 поражение. Тя печели 10 от срещите си с нокаут и 3 със събмишън.

Шевченко приключва 15 от срещите си и две от нейните загуби са от представителка на Бразилия. Валентина направи 2 битки с Аманда Нунеш и ги загуби след решения на съдиите.

Сега доминантната шампионка залага златото и е готова за всичко срещу Тайла Сантос. 

„Мисля, че тя е много силен боец. Тя има много физическа сила и всичко останало. Уважавам всичките си претенденти, и това ме кара да не подценявам уменията им, но и да виждам слабите им страни.

Някой си мислят, че имат по-добри удари, друг мислеше, че има по-добра борба. Но, знаете ли, октагонът им показа, че грешат. Най-важно е да видиш изражението им, когато разберат, че не са по-добри.

Нямам никакви проблеми да се бия на земя, в стойка и да се боря. Готова съм за всичко, защото да си шампион на UFC, това изисква много умения, много способности. 

Не можеш да бъдеш едностранен борец. Готова съм на всичко", сподели Шевченко по време на виртуална пресконференция преди битката.

Ще успее ли Шевченко да спечели ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес