Зареждане

Шефът на ACA към Фьодор: Що за мъж отблъсква брат си ?!

Шефът на ACA към Фьодор: Що за мъж отблъсква брат си ?!
Публикувано на: Декември 17, 2022 в 00:00 ч
Основателят на чеченската лига ACA Майрбек Хасиев сподели мнението си за отношенията между братята Фьодор и Александър Емеляненко.

За никого не е тайна, че двамата бойци не могат да се понасят. От дълги години Александър и Фьодор не си говорят. Ако имат да си кажат нещо, те го правят чрез медиите. Не са редки случаите, в които двамата разменят обиди. Преди няколко години Фьодор сподели, че неговия по-малък брат е мъртъв за него.

Определено е тъжно това, което се случва между двамата. Фьодор обаче явно е изморен от изцепките на брат си. Хасиев реши да се намеси в отношенията между двамата и каза:

„Нека го кажем така, въз основа на чисто кавказки манталитет. Ако брат ви е направил нещо лошо и така нататък, колкото и да се дърпате, не можете да се отречете от брат си. 

Не мога. Кой може да бъде по-близко до вас от брат ви ? Брат и сестра, разбира се. Кой друг ? Не знам дали е руснак, християнин, мюсюлманин, няма значение. Това е твоята кръв. 

Бих дал живота си за брат си, без да ми мигне окото. Това е ясно. Без съмнение. Как можеш да отблъснеш брат си? Тук можете да дадете живота си за приятел, а още повече за брат. Дори да е най-скапаният брат. 

Това е твоят брат, твоята кръв. Затова не харесвам връзката им. Когато Фьодор се отрича от него, това не му добавя авторитет. И обратно, вземете брат си, ако е необходимо, сложете го на гърба си и го носете със себе си. 

Брат ми почина наскоро, ако се появи сега тук, бих го носел на раменете си. Какъвто и да беше той, не можеш да се отнасяш така с брат си или сестра си. 

Що за мъж си, ако отблъснеш брат си ?", каза Хасиев в YouTube канала на Обзор Прес.

Много фенове многократно призоваваха братята да сключат мир, но досега няма напредък по този въпрос. В последно време Александър не спира да пусна снимки и видео от тренировки с Фьодор. Явно той иска да се сдобрят, но Фьодор държи инат.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес