Зареждане

Шарабутдин Магомедов нокаутира Антонио Троколи

Шарабутдин Магомедов нокаутира Антонио Троколи
Публикувано на: Юни 22, 2024 в 23:00 ч
Шарабутдин Магомедов се затрудни доста, но успя да нокаутира Антонио Троколи.

Двамата се биха в битка от главната карта на UFC on ABC 6, което се провежда в Рияд, Саудитска Арабия. Битката беше част от средна категория на организацията. Троколи даде отпор на дагестанеца, който успя да го пречупи и спечели с технически нокаут в 3-тия рунд.

В първия рунд Троколи взе центъра и принуди Магомедов да играе с гръб към мрежата. Шарабутдин му вкарваше лоу кикове и ритници в тялото. Троколо му вкара две поредни десни крошета, след което влезе в клинч. Там той контролираше нещата и държеше Магомедов към мрежата. Той се опита да го събори, но не успя.

Във втория рунд Шарабутдин продължи да наказва с ритници. Троколо беше пасивен, но успя да влезе в нов клинч. Той не правеше нищо в клинча и получи предупреждение от рефера. Антонио опита да събори Шарабутдин, който се хвана за мрежата и се спаси от събаряне. Това трябваше да му донесе наказание с отнемане на точка, но Марк Годард само го предупреди. 

Троколи беше изтощен и в третия рунд беше въпрос на време да загуби. Шарабутдин го натисна с ритници и удари, което в крайна сметка му донесе победата в 3-тата минута на 3-тия рунд. С тази победа Магомедов увеличава серията си на 13-0 в ММА и 2-0 в UFC. Троколи се разделя с 3 победи и дебютира със загуба в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес