Зареждане

Шампион от Cage Warriors подсили полутежка категория на UFC

Шампион от Cage Warriors подсили полутежка категория на UFC
Публикувано на: Януари 17, 2020 в 00:00 ч
25-годишният шампион на Cage Warriors в полутежка категория Модестат Букаускас е подписал договор с UFC. Букаускас e с рекорд 10-2 в ММА и се намира в серия от 6 поредни победи с приключване. Той няма загуба вече близо 4 години и вярва, че ще представлява опасност за всички в полутежка категория на UFC.

Модестат сподели новината в социалните мрежи и е горд, че е сбъднал мечтата на баща си, която е била той да стигне до UFC, където да се съревновава с най-добрите в света. Ето какво още сподели шампиона, който стана първия боец от Лутва в UFC:


Казват, че мечтите се сбъдват, когато човек работи здраво и никога не се предава. Откакто започнах да се занимавам с ММА, моя баща мечтаеше да подпиша с UFC и да се състезавам с най-добрите в света. След много трудности искам да ви споделя, че подписах с UFC и мечтата стана реалност. 

Какъв начин да започнеш 2020 година. Искам да благодаря на моите мениджъри, които работиха усилено, за да ме доведат до това място, на което съм в момента. Най-хубавото в тях е, че мога да ги нарека мое семейство и нямам търпение да ги направя горди. 

Името ми ще остане в историята, като първия боец от Литва в UFC. Внимавайте, защото аз идвам, за да завладявам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес