Зареждане

Сейнт Пиер: UFC искат Хабиб да се върне, за да загуби

Сейнт Пиер: UFC искат Хабиб да се върне, за да загуби
Публикувано на: Март 19, 2021 в 07:00 ч
Джордж Сейнт Пиер вярва, че UFC притискат Хабиб Нурмагомедов, защото искат да го видят как губи в октагона. Легендарния бивш шампион в две категории се оттегли от ММА на върха преди няколко години. "Rush" беше ядосан, защото UFC не му позволиха да се бие с Нурмагомедов.

Преди няколко месеца Хабиб също се оттегли от ММА, след като победи Джъстин Гейджи. Дейна Уайт все още държи Хабиб на върха в класирането на UFC и го моли да се върне за още 1 битка. "The Eagle" не иска да се бие, но Уайт не е готов да го остави.

Сейнт Пиер е врял и кипял в бойната игра и смята, че UFC искат Хабиб да загуби, а след това ще го оставят да си иде от бойните спортове:

От гледна точка на бизнеса е ясно, че UFC не искат една от звездите им да се оттегли по неговите условия. Още повече когато става дума за шампион. Мисля, че UFC трябва повече да рекламират бойците си, а не самата организация. Хората не са глупави и знаят това. 

Може да си шампион в UFC, но да не си се бил с най-добрите. Мисля, че UFC искат да си запазят Хабиб, защото той е непобеден. Той вероятно има най-доминантната кариера в историята. Дори не знам дали той е губил рунд в кариерата си. 

Може и да е загубил рунд, но е доминирал съперниците си. UFC искат Хабиб да продължи да се бие и да загуби, а след това да го пуснат в пенсия. Хабиб обаче е много умен и напусна на върха. Няма нищо лошо в това. 

Искат ли UFC да видят как Хабиб губи своята 0 ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес