Зареждане

Сергей Павлович: Али Абделазиз е най-добрият мениджър в ММА

Сергей Павлович: Али Абделазиз е най-добрият мениджър в ММА
Публикувано на: Юни 9, 2023 в 01:00 ч
Сергей Павлович се изказа ласкаво по адрес на Али Абделазиз, който е сред най-популярните мениджъри в ММА.

Абделазиз е доста противоречива личност, но не може да се отрече, че го бива в неговата работа. През 2002 г. Абделазиз е арестуван в Колорадо по обвинения във фалшифициране на документи. Докато е в затвора, той е вербуван от заместник-комисаря по разузнаването на полицията в Ню Йорк Дейвид Коен, за да работи под прикритие в базирано във Вирджиния подразделение на група, наречена Мюсюлманите на Америка.

Абделазиз става един от най-добре платените информатори на Коен по онова време, „печелейки стотици хиляди долари“. Полицията на Ню Йорк сподели Абделазиз с ФБР, ставайки известен като Поверителен информатор 184. Издадена му е зелена карта, която му позволява да напуска и да влиза отново в Съединените щати.

В крайна сметка ФБР започва да подозира, че той действа като двоен агент, след като е разказал на хората в Египет за живота си, особено след като се твърди, че е бил подложен на полиграфско изследване. ФБР прекрати отношенията си с Абделазиз и американското правителство неуспешно се опита да го депортира.

Ето какво каза Сергей по адрес на Абделазиз, който представлява някои от най-големите имена в ММА:

„Али Абделазиз е най-добрият професионалист в своята област в света. Вижте колко бойци от високо ниво си сътрудничат с него. Той си върши работата много добре. 

Помощта на мениджър играе роля, но също така е важно боецът да е талантлив и да си върши добре работата. Не по-малко зависи от него. Али знае как да разпознава талантливи и обещаващи момчета сред бойците. 

Той може правилно да ги води към височините. Видяхме се преди двубоя с Къртис Блейдс. Али ни покани на ресторант. Екипът и аз седяхме, вечеряхме в много топла и приятелска атмосфера. 

Той е доста мъжествен и коректен човек, който има правилните мъжки концепции. Имаме много добри топли и приятелски отношения с него.”, цитираха Павлович от Metaratings.

Съгласни ли сте с мнението на Павлович ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес