Зареждане

Сергей Харитонов иска да отмъсти на Адам Яндиев в клетката

Сергей Харитонов иска да отмъсти на Адам Яндиев в клетката
Публикувано на: Ноември 17, 2020 в 02:00 ч
40-годишният ветеран Сергей Харитонов иска да отмъсти на Адам Яндиев, който го преби преди няколко дни. Двамата бяха заедно на спортно събитие, след което заедно си тръгнаха. "Paratrooper" припомнил на Яндиев, че му дължи пари, при което Адам изневиделица започва да го налага, докато Сергей е с ръце в джобовете и не го очаква.

Харитонов е в болница със счупен нос и орбитална кост, а Андиев ще бъде изправен пред съда. Сергей е врял и кипял в ММА и е сред най-известните бойци в Русия. Той е с рекорд 32-8-2 в ММА и тази година записа 2 победи с нокаут.

Опитния боец спечели титлите в тежка категория на WTKF и Parus Fight Championship. Сега той ще е аут от играта за половин година, но при своето завръщане е готов да отмъщава в клетката. Ето какво сподели Харитонов в интервю:

Без съмнение, ако искате моята битка срещу Яндиев, организирайте я. Няма проблем, оставете го да влезе в клетката или ринга срещу мен, а не да удря по този начин. Никога не съм обръщал гръб. Без съмнение, нека наистина да излезем и да се бием. 

Яндиев ще има много причини да избяга: контузия или нещо друго. Той непрекъснато ще тича и ще се наранява. Той не е готов да се бие, Яндиев не е боец. Саша Емеляненко, без значение какъв е бил, но той е боец, той се е бил истински, но Яндиев не е такъв.

Има ли шансове Яндиев в клетката срещу Харитонов, който се бие две категории по-нагоре ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес