Зареждане

Серджо Петис с атрактивен нокаут над Киоджи Хоригучи

Серджо Петис с атрактивен нокаут над Киоджи Хоригучи
Публикувано на: Декември 4, 2021 в 07:22 ч
Серджо Петис успя да защити титлата си в битката с японската легенда Киоджи Хоригучи. Двамата се изправиха един срещу друг в главната битка на събитието Bellator 272, което се проведе в Кънектикът. Хоригучи се представаше по-добре от шампиона в категория петел, но в битките понякога един удар е решаващ. Серджо се завъртя в 4-тия рунд и вкара юмрук в брадичката на своя съперник, което доведе до тежък нокаут и защита на титлата.

В началото на битката Хоригучи започна с лоу кик и джаб. Киоджи успя да пренесе боя на земята, а Петис опитваше да го рита. Серджо се изправи и боя в стойка продължи. Петис залагаше на джаб. Първия рунд се оказа доста равностоен, но заради събарянето Хоригучи може би го спечели.

Във втория рунд Хоригучи започва с ритник в тялото. Тежък лоу кик от Киоджи, който праща Петис на земята. Събаряне от Хоригучи, който вкарва граунд енд паунд. Петис се изправя, но пак е съборен и доминиран от Хоригучи. В края на рунда Петис се изправя, но губи пореден рунд.

В третия рунд Хоригучи пак започна с ритник. Клинч и ново събаряне от Киоджи. Доминация на земята от японеца, а Петис успява да се изправи, но това е без значение, защото още един рунд отива в полза на Хоригучи. Петис не е взел рунд до момента.

В четвъртия рунд двамата започнаха да си разменят бомби в стойка. Петис с ляво кроше, а Хоригучи пак успява да го събори. Хоригучи позволява на Петис да се изправи. Ляво кроше от Петис, който най-накрая успява да спре опит за събаряне от японеца.

Двамата влизат в клинч, а на излизане Петис се завърта и вкарва точен удар с юмрук в брадичката на Хоригучи. Това води до тежък нокаут в 3-тата минута на 4-тия рунд и Серджо печели битка, която със сигурност губеше.

Това е 5-та поредна победа за Петис и 1-ва защита на титлата. Шампиона на RIZIN от своя страна не успя да си върне титлата в Bellator. Хоригучи пак се връща към загубите и може само да съжалява.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес