Зареждане

Семинар по MMA с Бруно Бастос във Варна

Семинар по MMA с Бруно Бастос във Варна
Публикувано на: Януари 8, 2019 в 17:46 ч
Тази събота, 12-ти януари, в залата на спортен клуб "Десант", гр. Варна, ще се проведе ММА семинар с професор Бруно Бастос.

Професор Бруно Бастос е петкратен световен шампион по Бразилско джу-джицу (BJJ), трикратен участник на финалите на турнира ADCC и основател на един от най-големите световни отбори LEAD BJJ. Понастоящем живее и преподава в САЩ в академията си е Остин,Тексас.

През 2014 г. професор Бруно се запознава с треньора на "Десант" Николай Добруджански и по-късно варненецът го запознава със Станислав Карастоянов по време на първия семинар, който бразилецът провежда във Варна. Двамата българи поставят началото на "Бруно Бастос България", който е част от LEAD BJJ и се ръководи от Станислав Карастоянов.

Като един от топ-преподавателите в света, професор Бруно е работил с някои от най-големите имена в световния ММА - Жозе Алдо, Хенан Барао, Мохамед "Кинг Мо" Лавал, Клаудия Гаделя и др., а голяма част от треньорската му кариера е преминала с световният топ-отбор "Нова Униао". Опитът му в ММА го прави един от най-желаните гости в залите в САЩ, а познанията му в детайлите на спорта са причината, поради която работи с много от топ-атлетите в света.

Семинарът, който професор Бруно ще изнесе ще се проведе ще покрие граплинг-материал, специфичен за модерния ММА и ще бъде подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали и състезатели.

Цената на семинара е 20 лв.

Телефон за връзка: 0899 860444

Повече за семинара може да откриете и в Facebook страницата на събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес