Зареждане

Сайборг разказва, кое е най-гадното нещо след загуба в ММА битка

Сайборг разказва, кое е най-гадното нещо след загуба в ММА битка
Публикувано на: Април 29, 2020 в 09:09 ч
Крис Сайборг има само две загуби като ММА състезателка. Последното ѝ поражение бе срещу Аманда Нунес през 2018-та, когато бе нокаутирана за 51 секунди.

В скорошно интервю Сайборг дискутира тази загуба. Тя не си измисля извинения, но сподели че хаосът около подготовката ѝ е бил причина тя да бъде емоционална в клетката.

"Нещо не е наред, когато всичко върви по план в подготвителния ми лагер. Обикновено има винаги проблеми и това ме мотивира. Тренирах 9 месеца за този двубой и имаше много стрес покрай мен. Това не е оправдание, но в действителност бях много емоционална в двубоя. Не показах това, за което тренирах... бях емоционална... Изобщо не смятах, че ще загубя първия рунд. Вярвах, че ако ме победи ще е със съдийско решение, но ще дам всичко от себе си по време на двубоя."


Сайборг си спомня и часовете и дните след загубата. Тя сподели и че най-трудния момент бил по време на душа след загубата.

"Най-тежкия момент след като загубиш е когато взимаш първия си душ след това. Тогава си сам и всичко случило се минава през главата ти постоянно. След това започваш да се съмняваш в себе си. Едната ти страна казва едно, другата - друго. Има битка в главата ти всеки път когато си взимаш душ. Седмицата след двубоя също беше трудна."

Към момента Сайборг е шампионка в категория перо на Bellator, а Аманда Нюнес още държи титлата в UFC. Крис се надявам някой ден да има шанс за реванш.

"Това не е мечта, а цел в MMA - да направим нещо различно. Супер-двубой между шампион на Bellator и шампион на UFC - Аманда Нюнес срещу мен. Това ще помогне много на спорта."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес