Зареждане

Състезателка на UFC: До седмица оставам бездомна! Отивам в приют

Състезателка на UFC: До седмица оставам бездомна! Отивам в приют
Публикувано на: Май 21, 2024 в 00:00 ч
Казахстанската състезателка на UFC Мария Агапова сподели в социалните мрежи своята тежка житейска ситуация в САЩ. Спортистката заяви, че е останала без пари и е тласкана в сексуално робство. Мария се оплака, че до седмица ще стане бездомна. Тя ще трябва да търси приют за бездомни, защото е останала на червено.

Агапова ще се състезава в мач по правилата на граплинга срещу американката Хелена Кревар в Karate Combat 46 на 30 май. На 14 юли тя ще се бие с Луана Сантос в UFC. Последната битка на Агапова беше срещу Джилиан Робъртсън през септември 2022 г. на UFC Fight Night 210, където тя претърпя поражение във втория рунд.

Тя има 10 победи и 4 загуби в актива си. Мария печели 2 от 5-те си битки за UFC. Ето какво написа тя в социалните мрежи:

„След седмица вероятно ще бъда бездомна. Това е класика от живота ми в Америка. Да стана бездомна точно преди битка в UFC. Следващата седмица ще търся приют за бездомни. Така че тъй като нямам пари за наем, живея където се наложи. 

Хората ме експлоатират и по време на тази експлоатация те пренебрегват личните ми граници и живота ми. Включително се опитват да ме продадат в с*кс робство зад гърба ми.", сподели Агапова.

Да се надяваме, че UFC ще й помогнат.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес