Зареждане

Съпругът на Макензи Дърн е арестуван за побой над бившия ѝ

Съпругът на Макензи Дърн е арестуван за побой над бившия ѝ
Публикувано на: Октомври 10, 2024 в 20:23 ч
Боецът от UFC Антонио Троколи е бил арестуван за предполагаемо нападение над бившия съпруг на Макензи Дерн.

Aрестът за нанасяне на телесна повреда е извършен на 4 октомври в 8:30 ч. Беше отбелязано, че служителят на окръжната прокуратура в Ориндж Каунти разглежда случая.

Появи се и изявление на предполагаемата жертва, Уесли Сантос.
 

Бившият съпруг на Макензи Дърн проговори

Сантос направи следното изявление пред MMAFighting.com:

"Макензи Дърн е бившата ми съпруга и след развода ни тя се омъжи за Антони "Malvado" Хосе Троколи да Силвейра Филхо", заяви Сантос. "Разведохме се и си поделихме попечителството над дъщеря ни Моа, но Антонио не спря да ме преследва. Имахме уговорка, че той няма да участва в попечителството, но винаги беше наблизо, заплашваше и безпокоеше при всяка промяна на попечителството. Изпращаше съобщения чрез Моа, в които казваше, че ще ме пребие, а Моа ми го каза ясно.

Този петък оставих дъщеря си на училище и се прибирах вкъщи със скейтборд, когато видях да спира бяла кола и започнах да записвам. Това беше Антонио. Той излезе от колата и ме удари, а колата продължи да се движи и той избяга обратно в колата. Извикаха полицаи, имаше няколко свидетели и Антонио беше арестуван за нанасяне на побой."


До този момент няма отговор от страна на Троколи. Троколи направи своя дебют в UFC през юни. Той беше спрян от Шара Магомедов в третия рунд.

Очаква се Троколи да се завърне в октагона на 9 ноември. Предвижда се той да сподели октагона с Трешан Гор за събитието UFC Fight Night. Предстои да разберем дали предполагаемият му побой ще се отрази на този план.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес