Зареждане

Макензи Дърн с изявление след загубата от Аманда Лемос на UFC 298

Макензи Дърн с изявление след загубата от Аманда Лемос на UFC 298
Публикувано на: Февруари 20, 2024 в 13:07 ч
Състезателката на UFC Макензи Дърн направи изявление след поражението си от Аманда Лемос на UFC 298.

През последните няколко години Макензи Дърн внасяше много енергия в октагона. Тя е интригуващ боец и в последните си няколко двубоя участва в атрактивни битки.

Включително миналия уикенд на UFC 298, когато се изправи срещу Аманда Лемос. Двете си разменяха удари в продължение на три рунда, но в края на рундовете Лемос вдигна ръка с единодушна победа.

След двубоя, който получи наградата "Битка на нощта", Дърн се включи в социалните мрежи, зада сподели мнението си за случилото се в Анахайм.

 

"Страхът побеждава повече хора, отколкото всяко друго едно нещо на света"

"Резултатите не бяха такива, на каквито се надявах! Благодаря на всички за подкрепата! Обичам да правя това, което правя! Сега е време да поправя грешките и да продължа упоритата работа! Поздравления на Аманда за невероятната битка!"

Аманда Лемос наистина притисна Макензи Дърн докрай, но същото трябва да се каже и от другата страна на нещата. Макензи знаеше, че е аутсайдерът в този двубой, но вместо да се предаде, тя даде най-доброто от себе си и доказа защо заслужава да бъде в Ultimate Fighting Championship.

Какво според вас трябва да последва за Макензи Дерн в UFC? Вярвате ли, че има шанс един ден да стане шампионка, или завинаги ще остане известна като претендентка?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес