Зареждане

Съперниците Алекс Перейра и Антъни Смит заровиха томахавката

Съперниците Алекс Перейра и Антъни Смит заровиха томахавката
Публикувано на: Октомври 2, 2024 в 06:41 ч
Преди завръщането си този уикенд в двубой за титлата в полутежка категория на UFC 307, защитаващият титлата си Алекс Перейра потуши дългогодишната си вражда с бившия претендент за титлата Антъни Смит преди сблъсъка в Солт Лейк Сити, заявявайки, че между двамата няма "никаква злоба".

Перейра, бивш безспорен крал в средна категория и настоящ носител на титлата в полутежка категория, за последно се би на UFC 303 през юни, постигайки победа във втория рунд с нокаут над бившия двукратен противник и бивш шампион Иржи Прохазка.

Що се отнася до Смит, ветеранът от Небраска наскоро се изправи срещу Роман Долидзе на същата карта на International Fight Week в търсене на двубой за титлата с Перейра, след което загуби с решение от грузинеца.

Алекс Перейра и Антъни Смит се сдобриха

Въпреки това, признавайки, че преследването на шампионската титла в полутежка категория вероятно вече е приключило, Смит, който сподели октагона с бъдещия противник на Перейра, Халил Раунтри, през декември миналата година, седна с бразилеца за сърдечен разговор тази седмица в Юта.

"Е, благодаря ти, че направи това и седна с мен", каза Антъни Смит на Алекс Перейра по време на интервю за ESPN. "Освен конкурентното съперничество с каквото и да е било преди, аз много те уважавам. Голям фен съм на играта ти, обичам да гледам как се биеш, пожелавам ти успех тук, в Солт Лейк Сити, и наистина уважавам теб и целия ти екип."


"Благодарен съм ти, че се заговори с мен", каза Алекс Перейра на Антъни Смит. "Откакто говори с Глоувър Тейшейра, не мисля, че има някаква злоба, няма я горчивината, която имахме. Днес съм много по-добре. Чувствам се добре. Чама."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес