Зареждане

Само ваксинирани ще могат да присъстват на UFC 267

Само ваксинирани ще могат да присъстват на UFC 267
Публикувано на: Септември 7, 2021 в 07:32 ч
Скоро от UFC ще пуснат билетите за галавечерта UFC 267, която ще се проведе в края на октомври в Абу Даби. Дейна Уайт и компания ще се завърнат на бойния остров, но ще има ограничения за тези, които се надяват да присъстват на предстоящата карта.

В главната битка ще видим бой за титлата в полутежка категория между Ян Блахович и Глоувър Тейшейра. Бойната карта е пълна с интересни битки и ще видим дългоочакван реванш между Алджамейн Стърлинг и Пьотр Ян за титлата в категория петел.

Всеки фен, който иска да присъства ще трябва да представи доказателство за ваксинация срещу COVID-19. В допълнение към изискването за ваксинация всички фенове, присъстващи на шоуто, също ще трябва да предоставят отрицателен PCR тест, който е направен през последните 48 часа.

Разбира се, ще има и спазване на дистанция, а в залата ще бъдат допуснати само 30 процента от пълния капацитет на феновете. Ограниченията в Абу Даби всъщност са по-строги от правилата, въведени в много градове в Съединените щати, където са необходими ваксинация или доказателство за отрицателен тест за COVID-19 през последните 72 часа.

По всичко личи, че в бъдеще UFC ще се сблъскват с много такива въпроси. През ноември организацията планират галавечер в Ню Йорк, където понастоящем има ограничения, при които присъстващите фенове трябва да покажат доказателство за ваксинация или отрицателен тест за COVID-19.

Въз основа на действащите правила в Ню Йорк, от бойците не се изисква да представят доказателство за ваксинация, за да се състезават. В Абу Даби неваксинираните пътници от Съединените щати не само ще трябва да се подложат на PCR тестове, но и ще бъдат поставени под карантина за 10 дни след пристигането си.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес