Зареждане

Sage Northcutt: Няма логика в думите на Dana White, който иска да се оттегля

Sage Northcutt: Няма логика в думите на Dana White, който иска да се оттегля
Публикувано на: Ноември 11, 2019 в 09:36 ч
Бившата звезда на UFC, Sage Northcutt не смята да се оттегля от ММА. През май месец тази година Sage дебютира в новата си организация ONE Championship, където получи тежка контузия след брутален нокаут от страна на Cosmo Alexandre. 23-годишния боец трябваше няколко часа да лежи на операционната маса, за да го оправят.

Веднага след това неговия бивш шеф Dana White призова Northcutt да се оттегли, защото не бил за този спорт. Младия талант не вижда логика в думите на президента на UFC и ето какво сподели за това, което каза White и за бъдещето си в ММА:


Не виждам логика в думите на White. Не е логично да казва такива неща след такава контузия. Преди това в миналото ми пожелаваше всичко най-добро в спорта, а сега говори съвсем различни неща. Вече няколко бойци преминаха от UFC в ONE Championship и не знам какво точно иска да види той от нас. 

Сигурен съм, че той иска да се бием в неговата организация. За мен е страхотно, че съм в ONE Championship и ще постигна големи неща. Има доста хора, които говорят негативи, но аз не ги слушам. Мисля само за тези, които ме подкрепят, за моето семейство, приятелите и всички, които ми помагат да се вдигна. 



 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес