Зареждане

Ryan Bader иска битка с Daniel Cormier

Ryan Bader иска битка с Daniel Cormier
Публикувано на: Януари 28, 2019 в 00:00 ч
Първия шампион в историята на Bellator, който държи титлите в полутежка и тежка категория иска да се бие с Daniel Cormier, който миналата година успя да постигне същото, но в UFC. Ryan Bader иска Bellator и UFC да се споразумеят и да им позволят да се бият, както наскоро направиха Bellator и RIZIN. Това обаче ще бъде трудно, защото Dana White и Coker не са първи приятели.

Cormier и Bader бяха близо до битка преди години, но такава не се получи. Тогава DC беше готов да се бие с Bader и беше уверен, че Ryan е един от най-лесните опоненти в полутежка категория. Сега доста неща се промениха и Bader мечтае за битка с DC, който след няколко месеца планира да се оттегли от ММА:



Не мисля, че трябва да го преследвам, защото съм над тези неща. Cormier е от бойците, които не спират да се доказват. Той е шампион в клетката и извън нея. В своята кариера е побеждавал чудовища. Само уважение изпитвам към него. Искам да се бием и да направим общо събитие на UFC и Bellator, но ще видим дали някога ще се случи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес