Зареждане

Руслан Магомедов срещу Тони Джонсън на ACA 111

Руслан Магомедов срещу Тони Джонсън на ACA 111
Публикувано на: Август 6, 2020 в 13:08 ч
Руслан Магомедов, който преди няколко години получи доживотно наказание от USADA се завръща в клетката. Той ще се бие срещу Тони Джонсън на ACA 111, което ще се проведе на 19-ти септември. Магомедов е с рекорд 15-1 в ММА и е бивш боец на UFC. Той прекара при тях малко повече от година и записа 3 поредни победи. През 2016 година той се провали на допинг тест и получи 2 години наказание от USADA.

Последваха нови провали на тестове и той отказа да дава повече проби на USADA, които загубиха търпение и го наказаха до живот. Това обаче не му пречи да се бие в Русия, където той вече направи една битка под банера на ACA. Магомедов победи с решение Даниел Джеймс през ноември миналата година. Двамата с Джонсън трябваше да се бият на ACA 107 през април, но битката пропадна.

Джонсън от своя страна е с рекорд 13-5-1-1  в клетката. Тони беше в серия от 2 поредни победи и получи шанс за титлата в тежка категория на чеченската организация. В първата битка с Гончаров, двамата не излъчиха победител, защото имаше бъркане в окото и битката беше обявена за несъстояла се. Двамата се срещнаха втори път в края на август миналата година и Джонсън загуби с решение, с което не успя да стане шампион.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес