Зареждане

Руския Попай дебютира със загуба в ММА

Руския Попай дебютира със загуба в ММА
Публикувано на: Октомври 21, 2019 в 18:18 ч
23-годишният Kirill Tereshin, който е по-известен в социалните мрежи като "Руския Попай" направи дебют в ММА. Той се изправи срещу 43-годишният Oleg Mongol, а битката им се проведе в Сибир. Tereshin се справи добре в стойка и успя да прати своя опонент в нокдаун, но Mongol го събори на земята, където Tereshin беше безпомощен и реши да се предаде. Битката между двамата продължи по-малко от 3 минути.

Tereshin стана известен благодарение на своите бицепси, които той уголемил като е инжектирал ръцете си със синтол. В социалните мрежи той също е известен и като "Руки-базуки", както е и неговия акаунт в Инстаграм. Употребата на синтол може да доведе до емболии в белите дробове, инсулти, кисти и язви.

Лекарите предупредили Tereshin, че има опасност да му ампутират ръцете и сега той моли своите фенове в социалните мрежи за над 40 000 евро, с които да се подложи на операция. Kirill споделя, че е изплашен за живота си и ще се осланя на молитви:


Две години ходех на фитнес, преди да бъда повикан за военна служба. В армията се притеснявах, че ще ми е трудно и ще отслабна, затова реших да опитам със синтол. 

Когато завърших военна служба, започнах да се преобразявам и правех всичко у дома. В началото исках да инжектирам синтол в други части на тялото си, но след това проблемите започнаха и спрях да го използвам. 

В момента ръцете ми са в лошо състояние и зачервяват. Стартирах набиране на средства, за да отида в Европа на лечение, което струва около 3 милиона рубли (37 760 британски лири). 

Не знам какво да правя. Остава ми само да разчитам на Бог. Ще легна на леглото си и ще се моля на Бога.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес