Зареждане

Розенструик не очаква нищо ново от Алмейда: Докосвам го и той пада

Розенструик не очаква нищо ново от Алмейда: Докосвам го и той пада
Публикувано на: Май 10, 2023 в 07:28 ч
Жаирзиньо Розенструик и Джейлтън Алмейда първоначално бяха планирани като подлгавно събитие, но UFC реши да ги повиши до статут на хедлайнери. Въпреки че Жаирзиньо не е сигурен защо е направена смяната, той се радва, че ще оглави събитие, тъй като знае, че това е нещо голямо за неговата кариера и популярност.

„Наистина не знам какво се случи, но е голяма работа. Още една битка като хедлайнер и то голяма битка, очаквам с нетърпение 13 май... Ако сте хедлайнер, това означава много. Твоето име е навсякъде, хората те опознават повече, то е по ABC, очаквам го с нетърпение и разбира се, щастлив съм, че отново съм в действие и в главното събитие,” каза Розенструик.

Розенструик влиза в своето пето главно събитие на UFC след 23-секундна победа с нокаут над Крис Дюкас. След победата той не беше сигурен какво ще последва, но беше изненадан, когато му предложиха Алмейда.

Включи се в Telegram групата на FIGHT.BG за да получиш БЕЗПЛАТНО тяхната прогноза за печеливш залог за предстоящото UFC on ABC 4 този уикенд.


Розенструик знае, че UFC са зад гърба на Алмейда, но признава, че се е надявал на опонент от по-висок ранг. Независимо от това, той е нетърпелив да провали славата на бразилеца.

„Той печели - стига да печелиш, организацията е зад гърба ти“, обясни Розенструик. „Сега той трябва да се изправи срещу мен, а аз съм различен тип боец, очаквам с нетърпение да го притисна и да спечеля тази битка... Бях изненадан, мислех, че си проправям път напред и мислех, че ще се бия човек с по-висок ранг, но ако UFC иска тази битка, тогава тази битка ще се случи.”

След като Жаирзиньо Розенструик започна да изучава Джейлтън Алмейда, той знае, че бразилецът изобщо няма да иска да играе в стойка с него. Вместо това, той е наясно, че Алмейда ще прави опити за тейкдауни рано и често.

„Той не предлага нищо по-различно от другите ми противници, всеки иска да ме свали. Работих и върху защитата си, така че ще видим какво ще стане. Това е едно и също нещо през цялото време“, каза Розенструик.

Тъй като Розенструик очаква Алмейда да прави опити за събаряния често в UFC Charlotte, той е уверен, че ще успее да ги неутрализира.

На крака Розенструик знае, че е много по-добър и вярва, че щом Алмейда направи грешка, той ще постигне нещо голямо и ще спечели победата с нокаут.

„Всяка грешка, която направи, ще го атакуваm. Той ще тръгне да ме сваля, ще се опита, а аз ще съм там, за да го спра и ще го ударя. Той ще направи това, което всички се опитват да направят“, каза Розенструик. „Веднага щом докосна хората и в крайна сметка падат, той няма желязна брадичка, прави грешка, докосвам го, битката свършва, доста лесно, това е.“

Ако Розенструик отбележи нокаут срещу Алмейда, той се надява, че може да получи друго основно събитие срещу боец от топ пет следващия път.

„Ако остана там, където съм и го победя, ако мога да вкарам още една битка в топ пет, това има много смисъл.“, завърши Розенструик.

Мислите ли, че Жаирзиньо Розенструик може да нокаутира Джейлтън Алмейда в UFC Charlotte?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес