Зареждане

Roy Nelson: Greg Hardy ще има нужда от 2 инхалатора, за да победи Alex Volkov

Roy Nelson: Greg Hardy ще има нужда от 2 инхалатора, за да победи Alex Volkov
Публикувано на: Октомври 27, 2019 в 15:24 ч
Greg Hardy прие битка с кратко предизвестие срещу Alexander Volkov и ще влезе в клетката за 5-ти път тази година. Това ще бъде най-голямото изпитание за Hardy, който ще отиде на вражеска територия в Русия, за да се бие с класен опонент и бивш шампион като руснака.

В своята последна битка Hardy победи с решение Ben Sosoli в Бостън, но използва инхалатор и победата му беше отнета. Roy Nelson е споделял клетката с Volkov и от първо лице знае колко добър и опасен опонент е Alexander. Roy вярва, че Greg може да победи, но ще има нужда от два, а не само от един инхалатор:


Да, разбира се, че Hardy има шанс да победи Volkov. Той ще победи, но между рундовете ще трябва да използва инхалатора. Той ще има нужда от два инхалатора, за да победи. Моето мнение е, че Fedor Emelianenko е най-великият в историята на ММА. Неговите падения и загуби нямат значение. 

Тренирам заедно с Ngannou и той е на много различно ниво от другите момчета, но това е от гледна точка на атлетизма, а не на способностите. Мечтата ми беше да се бия за титлата в UFC, но това не стана и сега се целя в титлата на Bellator. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес