Зареждане

Роуз Намаюунас със счупване на ръката от UFC Paris

Роуз Намаюунас със счупване на ръката от UFC Paris
Публикувано на: Септември 3, 2023 в 19:00 ч
Бившата неоспорима шампионка в категория сламка Роуз Намаюнас претърпя поражение снощи в главното събитие на UFC Париж, но още в началото на двубоя бившата носителка на титлата се оплака от проблем с ръката, който е получила по време на двубоя - тя сподели снимки на доста неприятна травма на най-малкия пръст на дясната си ръка.

Намаюнас, бивша неоспорима шампионка в категория сламка, се изправи снощи на сцената на UFC Paris срещу непобедената претендентка в промоция Манон Фиоро, като загуби с пълно единодушие (30-27, 29-28, 29-28) от родената в Ница състезателка в продължение на три рунда. 

Поражението бе второ поред за Намаюнас, която за последно загуби короната си в категория сламка в мач-реванш срещу Карла Еспарза през май миналата година - в един наистина интересен шампионски двубой.

Тренирана от дългогодишния си партньор и бивш претендент за титлата в тежка категория на UFC Пат Бари по време на снощното си участие във Франция, Намаюнас се оплака от дискомфорт в дясната си ръка в края на първия рунд на двубоя с Фиоро, като изглеждаше, че е получила травма.

А след загубата ѝ с решение от окървавената Фиоро - в социалните мрежи бяха публикувани снимки на детайлна травма на ръката на Намаюнас.

"Ето как изглеждаше дясната ръка на Роуз Намаюнас снощи, когато свали ръкавиците си", написа Ариел Хелвани в X. "Травмата се случи в първата част". 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес