Зареждане

Роуз Намаюнас иска да спечели титлата в категория муха

Роуз Намаюнас иска да спечели титлата в категория муха
Публикувано на: Март 23, 2024 в 14:00 ч
Този уикенд Роуз Намаюнас ще се бие в главната вечер на UFC в Лас Вегас. Бившата шампионка в категория сламка мечтае да спечели титла във втората си категория.

Тя ще мери сили с бразилката Аманда Рибас в категория муха. Роуз ще се завърне в клетката след две поражения, но не крие, че целта й е коланът в категория муха. През септември 2023 година Роуз направи дебют в категорията, но загуби от Манон Фиоро. Тя няма победа от ноември 2021 година насам, но въпреки това се цели в златото.

Тя не планира да се бие в категория сламка и се надява, че победа над Рибас ще я превърне в претендент в новата категория:

"Мисля за здравето си. Намаляването на теглото до категория сламка не е здравословен вариант. Мога да го направя, защото умът ми е силен, но тялото ми не реагира добре на това. Да стана шампион във втора категория тази година би било невероятно. 

Знам обаче, че ме чака много опасна планина за изкачване. Така че трябва да погледна реалистично, но вярвам, че може да се направи. Каквото Бог реши, ще стане. Трябва да се съсредоточа върху работата си този уикенд.", сподели Роуз.

Има ли сили Намаюнас да спечели титла в още една категория ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес