Зареждане

Rousey: Завръщането ми към ММА е също толкова малко вероятно, колкото и към олимпийското джудо

Rousey: Завръщането ми към ММА е също толкова малко вероятно, колкото и към олимпийското джудо
Публикувано на: Март 14, 2018 в 10:10 ч

Ronda Rousey, най-популярната личност в историята на смесените бойни изкуства е на ръба да обяви своето оттегляне. Това се случи по време на гостуването ѝ в The Ellen Show. Тя започна с обяснение на разликите между MMA и WWE, като стигна и до вероятността за своето завръщане в Октагона.

"Мисля, че е също толкова малко вероятно, колкото да се завърна и към олимпийското джудо. Никой не ми искаше писмено заявление в джудото и не мисля, че ще ми трябва същото в боевете. Просто правя това, което ми е приятно и за момента WWE ме задоволява."

Rousey вече е част от участниците в WWE. Тя и олимпийския медалист Kurt Angle ще излязат заедно срещу Stephanie McMahon и нейния съпруг Triple H в WrestleMania 34 на 8-ми април. Това ще се хареса на феновете на кеча.

"Като отбор е. През целия си живот не съм била в отбор. Като плувкиня бях сама. В джудото пак бях сама. В боевете - също. В WWE обаче сме като един голям отбор. Всички работим заедно, за да го направим още по-интересно."

"Притеснявам се, но не като в олимпийските игри. Най-лошото, което може да се случи, е да изглеждам глупаво, което въобще не е толкова зле. Не мога да се сетя кога последно бях толкова развълнувана. Наистина го очаквам с нетърпение, разбирате ли ме?"



Заклетите ѝ фенове едва ли толкова се вълнуват къде точно се появява - дали в Холивуд или на ринга. За разлика от ММА феновете ѝ обаче, които все пак трябва да признаят големия ѝ принос към спорта. А и приятелите ѝ сигурно са щастливи за нея. Президентът на UFC, Dana White - също. През ноември, когато беше запитан дали Rousey ще се завърне в Октагона, той отговори:

"Не бих искал това да се случва. Грижа ме е за нея. Тя има достатъчно пари. Не бих искал да я виждам отново в Октагона."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес