Зареждане

Rose Namajunas шокира всички в ММА, принуждавайки Jedrzejczyk да се предаде

Rose Namajunas шокира всички в ММА, принуждавайки Jedrzejczyk да се предаде
Публикувано на: Ноември 5, 2017 в 08:18 ч

Joanna Jedrzejczyk излезе, за да защити титлата си в категория сламка за шести пореден път по-рано днес срещу претендентката Rose Namajunas в UFC 217. С победа в този двубой Joanna не само щеше да остане непобедена, но и да счупи рекорда на Ronda Rousey за най-много проедни защити на титлата.

Namajunas обаче явно не се впечатли от тези неща, поваляйки полякинята на пода още в първия рунд и налагайки тотална доминация, принуждавайки я да се предаде под неспирните удари.

Наистина шеметна битка!

Rose нанесе добър лоу кик за начало, а Jedrzejczyk хвърляше удари, които обаче не можаха да уцелят опонентката ѝ. Jedrzejczyk започна да намира правилната дистанция след около минута и половина, но бе свалена на пода от много прецизен удар на Namajunas, успявайки обаче да се изправи отново на крака. Това обаче не продължи дълго, тъй като Namajunas я свали отново с ляво кроше, което изглежда я прати в безсъзнание за кратко. Ударите продължиха да се изсипват върху главата на полякинята дори и на земята и тя бе принудена да се предаде... да се предаде заради ударите - това със сигурност не беше резултатът, който някой би прогнозирал за този двубой, тъй като Jedrzejczyk е истинска машина в стойка, а Namajunas по-скоро е умела в събмишъните. Но Rose успя да пренапише сценария и да шокира всички в Медисън скуер гардън и по света.

Вижте също: Резултати от UFC 217
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес