Зареждане

Rory MacDonald за полусредната категория на Bellator

Rory MacDonald за полусредната категория на Bellator
Публикувано на: Септември 20, 2018 в 08:02 ч
На 29-ти септември Rory MacDonald ще има възможността да стане шампион в две дивизии на Bellator. Настоящият първенец в полусредна категория ще се изправи срещу шампиона в средна категория Gegard Mousasi за неговата титла.

Без значение обаче дали ще отбележи победа или загуба, MacDonald все пак ще участва в турнира на Bellator в полусредна категория. Там канадецът ще залага титлата си при всяка среща, в която участва, като така ще добави допълнителна тръпка към цялото събитие.

"Мисля, че са на едно ниво" - коментира MacDonald, когато беше запитан да сравни полусредната категория в UFC и в Bellator. "Повече ми допада обаче как Bellator се справят с мениджмънта. Смятам, че имаме по-вълнуваща дивизия, особено имайки предвид турнирите. Просто смятам, че се справят по-добре. Дават ни повече възможности."

Именно по-добрите възможности са нещото, които повечето от бойците на Bellator харесват.

Въпреки че голяма част от феновете на спорта продължават да гледат UFC заради повечето таланти, разстоянието между двете организации започва да става все по-малко. Това може и да е причината за намаляващия рейтинг на UFC, но MacDonald смята, че има и друг виновник.

"Очевидно, в UFC има невероятни таланти, но срещите и начина, по който ги менажират... Не ми допадат и усещам, че и феновете го чувстват."

Някои биха се съгласили с MacDonald, но разбира се - мнения всякакви. Няма спор, че Bellator все повече се превръща в равностоен противник на UFC. Scott Coker продължава да подписва с UFC състезатели и да разчупва нещата с турнирите, които организира.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес