Зареждане

Rory MacDonald няма да повтаря грешките на Georges St-Pierre

Rory MacDonald няма да повтаря грешките на Georges St-Pierre
Публикувано на: Септември 17, 2018 в 10:51 ч
Rory MacDonald е един от съотборниците на Georges St-Pierre в Tristar. Двамата UFC ветерани успяха да направят добри кариери в полусредна категория и отново са в сравнително идентична позиция, въпреки че се бият за различни организации.

След дълга почивка GSP се завърна в UFC, за да се качи в по-горна дивизия и да се бие за титлата в средна категория. Той спечели срещата и стана един от малкото, които притежават UFC титли едновременно в две категории.

Сега неговият съотборник, Rory MacDonald се готви за своето представяне в средната категория, като отново ще се бори за титлата. Той обаче ще го направи в Bellator, срещу Gegard Mousasi.

За да се състезават в по-горната категория, и GSP и Rory имаха планове да натрупат маса. Разликата обаче е, че Rory имаше възможността да се научи от GSP какво не трябва да прави.

В наскорошно интервю той сподели:

"Не съм съгласен с подхода му от самото начало. Мисля, че и той си научи урока. Смятам, че ще се справя по-добре."

"За момента не предприемам нищо сериозно. От известно време се опитвам да ставам по-голям и по-силен, но дотам. Гледам да се чувствам комфортно в естествените си килограми. Не смятам да прекалявам и да ставам много голям. Искам да бъда бърз, подвижен и силен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес