Зареждане

Ronda Rousey за своите загуби: Плаках две години, не се бях научила да губя

Ronda Rousey за своите загуби: Плаках две години, не се бях научила да губя
Публикувано на: Април 27, 2018 в 09:58 ч

Може и да отне известно време, но бившата шампионка в категория петел Ronda Rousey най-накрая проговори за загубите си от Holly Holm и Amanda Nunes.

През последните месеци Rowdy поетапно започваше да говори за своето минало в ММА, както и за бъдещето си в кеча. В наскорошно интервю тя разказа как се е справяла със загубите си:

"Плаках много, изолирах се. Съпругът ми ме държеше и това продължа две години. Нямаше да се справя сама. Всяка пропусната възможност може да се окаже прикрит шанс за нещо друго. Трябваше да се уча в движение. От най-лошото излязоха невероятни неща. Времето е чудесен учител. Всичко е преходно - дори и лошите моменти."

Наистина, загубите ѝ доведоха до нещо по-добро, тъй като тя сега вече си има кариера в кеча - нещо, което навярно нямаше да се случи, ако беше на върха в ММА.

Ronda отнесе сериозна критика за паденията си и за липсата на коментар относно тях.

"Родителите ми очакваха да бъда специална, та си мислех и аз същото. Исках да създам работата, която желаех - и нямаше да имам силата да го направя, ако майка ми не ме подкрепяше. Нещо, на което така и не бях научена обаче, беше как да губя. Тя никога не искаше да го приемам като вариант. Казваше "Нека е гадно. Заслужава да бъде такова."

Добрата новина е, че предстоящите загуби, а и победи, на Rousey ще бъдат известни предварително. Така дори и да търпи падения в кеча, пак няма да я удря толкова силно в емоциите.

Хубаво е да видим, че Rousey най-накрая се изправя срещу демоните си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес