Зареждане

Рокхолд: Ще върна Стрикланд обратно на паркинга за каравани

Рокхолд: Ще върна Стрикланд обратно на паркинга за каравани
Публикувано на: Септември 21, 2021 в 04:00 ч
Люк Рокхолд не харесва своя съперник Шон Стрикланд. Двамата ще премерят сили на UFC 268, което ще се проведе през ноември в Ню Йорк. Люк не се е бил от 2 години и се намира в серия от 2 поредни загуби.

Той е с рекорд 16-5 в ММА и приключва 14 от срещите си. Неговите 5 загуби са с нокаут. Рокхолд печели само 1 от последните си 4 битки, но въпреки това вярва, че ще успее да стигне до златото.

Голямата му цел е титлата в средна категория и битка с Израел Адесаня. Люк е бивш шампион на Strikeforce и UFC. Той притежава добри умения, но брадичката му е стъклена и лесно бива нокаутиран.

Стрикланд е набрал скорост и има 10 победи с нокаут. Предстои ни интересна битка, която Рокхолд вярва, че ще спечели. Ето какво сподели Люк в интервю за MMAFighting:

Аз не харесвам това хлапе и така битката става малко по-интересна. Искам да го бия и да му затворя устата. Ще го върна там където му е мястото, а то е на паркинга за каравани. Стрикланд се държи лошо и не го харесвам. Той е като този човек в залата, който никой не харесва. 

Това хлапе е скапан идиот. Тренирали сме заедно само един път. Говори, че искал да убива в клетката. Какво по дяволите ? Всъщност хората, които говорят такива неща са тези, които трябва да умрат. Говори, че щял да ме нападнe на паркинга. 

Копеле, ако опиташ нещо такова, тогава аз ще съм този, който ще влезе в затвора. Обещавам ти това. Ти ще си този, за когото хората ще се чудят дали е жив. Битката е истинска и хлапето е кораво. 

Аз съм тук, за да преследвам Израел Адесаня и титлата. Ако Стрикланд е на пътя ми, тогава ще премахна тази кучка. 

Ще успее ли Рокхолд да спечели ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес