Зареждане

Рокхолд се сбори с NBA легендата Тим Дънкан

Рокхолд се сбори с NBA легендата Тим Дънкан
Публикувано на: Март 29, 2023 в 00:00 ч
Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship (UFC) в средна категория Люк Рокхолд изрази интерес към нови хоризонти след оттеглянето си от UFC, но не сме сигурни дали точно това е, което си е представял! Докато беше зад кулисите на събитието на UFC в Сан Антонио миналия уикенд, Рокхолд се срещна с легендата от националната баскетболна асоциация (NBA) Тим Дънкан и двамата си напрваиха леке схватка.

За Дънкан има една особеност: човекът е огромен. Високият 205 сантиметра, 15-кратен участник в Мача на звездите на NBA и дългогодишен състезател на Сан Антонио, от известно време посещава двубоите на UFC и тренира бойни изкуства след оттеглянето си от баскетбола през 2016 г.



По думите на Рокхолд:

"Той е зверски силен. Не се ли предполага, че трябва да е пенсиониран?"

Рокхолд беше на UFC Сан Антонио в подкрепа на Марлон Вера, който е съотборник на треньора по бокс Джейсън Парило. Това е същият Парило, който тренира Майкъл Биспинг, когато англичанинът записа победа над Рокхолд чрез нокаут с ляво кроше, а също и същият Парило, който в края на представения клип нанася шамар на Дънкан!

Рокхол работи с Парило по-активно от всякога в очакване на дебюта си в Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Той ще се изправи срещу Майк Пери на 29 април на BKFC 41 в интригуващ мач, тъй като Пери ще бъде далеч по-малкият, но е по-успешен като боксьор.

Междувременно стана ясно и че BKFC ще направят събитие в България.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес