Зареждане

Историческо! BKFC със събитие в България на 2-ри септември!

Историческо! BKFC със събитие в България на 2-ри септември!
Публикувано на: Март 28, 2023 в 18:08 ч
Американската организацията по бокс с голи ръце Bare Knuckle Figting Championship (BKFC) ще направи своето първо издание в Европа и то не къде да е, а в България!

Това е историческо събитие, тъй като ще бъде първият турнир по бокс с голи ръце на организацията в този регион. С участието на някои от най-добрите бойци в света, това състезание без съмнение ще остане в историята.

Това ще бъде втора голяма международна бойна организация, която Любомир Геджев и L.G. Sports & Entertainment водят в България. На 22-ри април в столичната зала "Универсиада" ще се проведе голямото ММА състезание MMA Bushido 88, което е първото събитие у нас с излъчване в цял свят по спортния гигант DAZN.

За BKFC за момента единственото ясно е датата - 2-ри септември. Тя бе официално обявена вече няколко пъти от президентът на BKFC, Дейвид Фелдман.
 

Американската организация BKFC е най-големият промоутър в света на бокс с голи ръце, на чиито състезания участват легендарни бойци както от бокса, така и от ММА.

Много величия от UFC преминават към BKFC, където битките са изключително динамични и атрактивни, а шоуто е невиждано до момента с над 40 издания в САЩ, Мексико, Англия и Тайланд.

България ще е едва петата държава в света, която ще бъде домакин на събитие от веригата BKFC, като се очаква огромен международен интерес от феновете на зрелищните битки в региона.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес