Зареждане

Robbie Lawler: Rory MacDonald хвърля обвинения, за да преглътне загубата

Robbie Lawler: Rory MacDonald хвърля обвинения, за да преглътне загубата
Публикувано на: Октомври 25, 2017 в 09:28 ч
 
Rory MacDonald не изпуска нито една възможност да обвини Robbie Lawler в употреба на стероиди преди срещата им в UFC 189 през 2105-та, която завърша с ТКО в последния рунд в полза на Lawler.
 
И въпреки че Lawler никога не е бил хващан в използване на забранени вещества, MacDonald продължава да вярва, че има нещо гнило. Според обвиняемият обаче, Rory само се опитва да оправдае загубата пред себе си по този начин.
 
MacDonald смята, че опонентът му е бил на някакви стероиди, защото не се отказвал и винаги се връщал в боя въпреки всичките добри удари, които му нанасял. Lawler обаче твърди, че единственото, което го е крепило, било желанието му да спечели.
 
"Поех сериозни удари, ритници в главата, а по едно време даже ми разцепи и устната с лакът, но в края на краищата волята и желанието ми да победя ме крепяха.
 
От тогава Lawler успя да защити титлата си срещу Carlos Condit, само за да я изгуби в следващата среща в полза на Tyron Woodley посредством нокаут в първия рунд.
 
Що се отнася до MacDonald, който се премести към Bellator MMA, предстои му среща за титлата в полусредна категория срещу Douglas Lima на 20-ти януари 2018, като част от Bellator 192.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес