Зареждане

Robbie Lawler не е доволен и пожела незабавен реванш

Robbie Lawler не е доволен и пожела незабавен реванш
Публикувано на: Март 3, 2019 в 15:45 ч
Бившия шампион в полусредна категория Robbie Lawler беше близо до това да нокаутира Ben Askren, но "Funky" оцеля и приложи захват за предаване на "Ruthless". Herb Dean, който беше рефер сподели, че попитал Lawler дали е добре, но не получил отговор и прекрати битката. В интервюто за медиите след събитието бившия шампион сподели, че не успял да чуе рефера, защото ушите му били запушени от Askren, но вдигнал палец, за да покаже на рефера, че не е в беда:



Понякога се случват такива глупости и грешки в клетката. Herb ме провери и аз му сигнализирах с палец, че не съм в беда. Той е говорил, но аз не успях да го чуя, защото ушите ми бяха запушени от захвата на Askren. Случва се. Той е добър рефер, но просто сгреши. 

Няма да се оправдавам и искам реванш с него. Не знам на вас как ви изглеждаше, но аз просто реших да го оставя да се измори от натиска. Аз просто си стоях, а може би трябваше по-рано да сигнализирам с палец. Дори не бях близо до това да изпадна в безсъзнание. Вкарах му добри удари и това тръшване изглеждаше доста болезнено. Искам реванш, но трябва да видим какво мислят другите по въпроса.








Ето и ситуацията, в която Robbie сигнализира на Dean с палец:







Вие какво мислите за спирането от страна на рефера ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес