Зареждане

Робърт Уитакър: Искам да отмъстя на Израел Адесаня

Робърт Уитакър: Искам да отмъстя на Израел Адесаня
Публикувано на: Ноември 10, 2020 в 17:00 ч
Бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър иска отмъщение над Израел Адесаня. 29-годишния бивш шампион загуби титлата си в края на миналата година, след като Адесаня го нокаутира във втория рунд.

Това беше първа загуба за Робърт в средна категория и му спря серия от 8 поредни победи. "The Reaper" се съвзе и записа две поредни победи тази година. Той победи Дарън Тил с решение през юли, а в края на октовмри се справи и с Джаред Каноние.

Уитакър определено си заслужи реванш и не се интересува от друго. Той опроверга твърденията на Пауло Коста, че ще има битка между тях. Ето какво сподели Робърт пред Submission Radio:

Не съм чувал нищо за битка между мен и Пауло Коста. Нима е казал, че ще се бием през декември ? Няма начин да се бия през декември. Няма да се бия през декември дори за титлата. Няма да се бия с Коста. 

Това няма да се случи. Топката е в полето на Адесаня. Той е шампион и ме победи в последната битка. Ще настоявам за реванш като ядосано хлапе. Не трябваше да губя първата битка. Нямам търпение за този реванш. Като боец и атлет искам да си отмъстя. 

Ще може ли Уитакър да се справи с Адесаня във втората битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес