Зареждане

Робърт Уитакър и Пауло Коста оглавиха UFC Fight Night 190

Робърт Уитакър и Пауло Коста оглавиха UFC Fight Night 190
Публикувано на: Януари 28, 2021 в 04:00 ч
Бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър се завръща в октагона. Той ще мери сили с бившият претендент за титлата Пауло Коста. Двамата са главна битка на UFC Fight Night 190, което ще се проведе на 17-ти април. Не е ясна локацията за събитието, но вероятно ще бъде Лас Вегас.

Уитакър не искаше да се бие с Коста, но няма избор, защото Израел Адесаня се качва в полутежка категория. Така тази година средна категория ще бъде оставена на пауза откъм развитие. Ако Робърт победи Коста, тогава със сигурност ще получи шанс за титлата в края на годината.

"The Reaper" е с рекорд 22-5 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи. Роби печели 11 от последните си 12 битки в ММА и губи само от Израел Адесаня в шампионската им битка. Уитакър приключва 14 от съперниците си и 3 от загубите му са с приключване.

Коста от своя страна е с рекорд 13-1 в ММА и идва след загуба от Израел Адесаня. Двамата се биха в края на миналата година и Коста загуби с нокаут. Той не приличаше на себе си в битката и се оправда с контузия. Сега Пауло има шанс за изкупление и победа над Уитакър ще го върне в състезанието за пояса. Коста приключва 12 от съперниците си.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес