Зареждане

Роб Фонт не даде никакъв шанс на Коди Гарбрандт

Роб Фонт не даде никакъв шанс на Коди Гарбрандт
Публикувано на: Май 23, 2021 в 05:49 ч
Нов претендент за титлата в категория петел изгря по-рано днес в Лас Вегас. В главната битка нa UFC Fight Night 188 видяхме бой между Роб Фонт и бившият шампион Коди Гарбрандт. Двамата се биха в института на UFC и успяха да стигнат до съдийско решение.

В битката Фонт показа страхотен страйкинг и наказа Гарбрандт с джабове. Коди успя да оцелее атаките на Фонт, който натискаше за нокаут, но така и не го постигна. След 25 минути битка Фонт спечели по доминантен начин - (48–47, 50–45, 50–45).

В началото Фонт успя да разклати Гарбрандт с тежките си крошета. Коди успя да се съвземе и потърси събаряне, за да неутрализира атаките в стойка на своя съперник.

Коди се представи добре на земята, но Фонт беше търпелив и опита събмишън, но не успя, а след това се изправи на крака. От този момент нататък Фонт заложи на светкавичен джаб, а след него леви крошета и здрав десен. Коди беше принуден да върви назад, а Роб налагаше волята си.

Гарбрандт показа, че издръжливостта му започна да се изпарява, а Фонт продължи да натиска и вкарваше своя силен десен. В последните два рунда Коди беше по-уверен в атаките си, но Фонт натискаше и пусна кръв от носа на бившия шампион.

Фонт нарани Гарбрандт с ъперкъти, но той оцеля и така срещата стигна до решение. С тази победа Фонт навлезе в серия от 4 поредни победи, а Коди отново се връща към загубите и губи 4 от последните си 5 битки в UFC.

Роб си пожела шанс за титлата или бой с победителя от битката между Кори Сандхаген и Ти Джей Дилашоу.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес