Зареждане

Ринат Фахретдинов: Руснаците не говорим, а действаме

Ринат Фахретдинов: Руснаците не говорим, а действаме
Публикувано на: Юли 3, 2023 в 02:00 ч
Ринат Фахретдинов даде заявка за големи неща в полусредна категория.

"Гладиатора" се изправи срещу познато името в лицето на Кевин Лий. Битката им се проведе миналия уикенд в Лас Вегас. Фахретдинов не даде никакви шансове на Лий. Той успя да го прати в тежък нокдаун, след което го победи с гилотина за 55 секунди.

Това беше 3-та победа за Фахретдинов в UFC, който записа 20-та поредна победа в ММА. Ринат сподели, че е готов да се бие с всеки и обясни своето мълчание преди битката с американеца.

„Има момчета, които са по-високo от мен в класирането. Например Магни се би с някого, Мат Браун. Не знам двамата какво правят толкова високо в класацията. Не се хваля, но съм готов да се бия и с двамата в един и същи ден. 

По принцип съм готов за всеки, който лигата даде. За мен е важно да не са ми приятели. Видяхте, че мога както да се боря, така и да се бия в стойка. Надявах се на такава битка, просто не исках да говоря много. 

В Русия е прието да се действа, а не да се говори. Това е причината за моето мълчание. Надявам се да ви е харесало.“, каза Фахретдинов пред медиите.

Колко далеч ще стигне Фахретдинов ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес