Зареждане

Рич Франклин готов да излезе от пенсия за трилогия с Андерсон Силва

Рич Франклин готов да излезе от пенсия за трилогия с Андерсон Силва
Публикувано на: Ноември 18, 2019 в 00:00 ч
Рич Франклин е извън играта вече 7 години, но е готов да се завърне в клетката. Той иска да участва в трилогия с легендарният бивш шампион в средна категория Андерсон Силва. Двамата се биха през 2006 година във Вегас, където бразилеца го нокаутира с коляно. Една година по-късно видяхме втора битка между тях в Охайо, където изходът на срещата беше нокаут с колена от страна на Силва.

Сега Рич вярва, че може да го победи и е готов двамата да танцуват на ринга. Франклин е с рекорд 29-7-1 в ММА и се оттегли през 2012 година, след като загуби с нокаут от Кунг Ли. Много неща се промениха и Силва печели само веднъж в последните си осем битки и Рич иска да се възползва от това. Ето какво сподели той в интервю пред theScore MMA:


Много бих искал отново да танцувам с Андерсон Силва. Вярвам, че мога да го победя. Един боец трябва да има такава психика, нали ? Невероятно е да гледам как бойци на нашите години се състезават. Обмислям го от време на време. 

Това е нещо, което обичаш да правиш. Точно заради това Силва все още се състезава. Обичам ММА, тренировките и да се състезавам. Не си мислете, че от време на време не мисля за битките. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес