Зареждане

Решаващ реванш между Павел Владев и Паоло Роберто на MAX FIGHT 52

Решаващ реванш между Павел Владев и Паоло Роберто на MAX FIGHT 52
Публикувано на: Ноември 22, 2022 в 00:00 ч
️Решаващ сблъсък по правилата на ММА между Павел Владев – Върколака и опитния бразилец ще се превърне в топ зрелище на 52-рата гала вечер от поредицата MAX FIGHT. Мачът реванш трябва да определи кой е безапелационният победител.

Двамата вече се изправиха един срещу друг в двубой, който се проведе в 50-тото юбилейно издание от поредицата MAX FIGHT и в който победител първоначално бе Владев. След контестация от страна на бразилския корнер обаче и детайлно преразглеждане на двубоя от съдийската колегия, бяха констатирани редица нарушения както от страна на състезател, така и на рефер. В крайна сметка бе определено крайното решение – резултата невалиден. Това автоматично доведе и до твърдото решение в двата щаба мачът да бъде преигран наново. Срещата се оказва истинско предизвикателство за двамата.

31-годишният бразилец Паоло Роберто Дантас Симоес участва и в 49-тото издание от MAX FIGHT, където записа и първа загуба в кариерата си срещу коравия Валентин Бенишев. Това предизвика техничния бразилец да хвърли ръкавица срещу Върколака. Атрактивния художник и татуист Павел Владев пък до момента е с 6 победи на професионалния ринг, без допусната загуба.

Двамата ще се срещнат отново в категория до 70кг по правилата на ММА, в мач който трябва да определи кой е по-добър.
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес