Зареждане

Rener Gracie: Мисля, че Brian Ortega вече е шампион

Rener Gracie: Мисля, че Brian Ortega вече е шампион
Публикувано на: Декември 6, 2018 в 00:01 ч
Този уикенд непобедения Brian Ortega ще се изправи срещу шампиона в категория перо на UFC, Max Holloway в битка за титлата. Двамата оглавяват събитието в Канада в една от най-чаканите битки за годината. Всички се чудят какво ще се случи в битката, но за неговия дългогодишен треньор Rener Gracie, Brian Ortega вече e шампион:



Всеки, който познава Brian Ortega знае, че той вече е спечелил титлата. Имаше доста неща в неговия живот в които се чудихме дали той ще може да оцелее и да ги преодолее. Имало е моменти в които не съм го виждал с месеци, защото си имаше проблеми. Той участваше в банди, но не се занимаваше с наркотици. Един път ми каза, че загубил най-добрият си приятел в престрелка и му казах, че сега е бил неговия приятел, а следващия път може да е той. 


Ние вече започваме да празнуваме и факта, че сме тук и успяхме да стигнем до тук е успех и победа. За него ще бъде страхотно да спечели титлата. Знам през какво премина той и неговото семейство и победата е нещо, което ще бъде доста значимо за него и семейството му. Brian успя да превъзмогне доста неща и сега факта, че е професонален боец е голяма победа за него.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес