Зареждане

Ренато Мойкано: Искам Гамро да отмъсти за мен и да бие дос Аньос

Ренато Мойкано: Искам Гамро да отмъсти за мен и да бие дос Аньос
Публикувано на: Март 7, 2024 в 02:00 ч
Ренато Мойкано подкрепя Матеуш Гамро преди битката с Рафаел дос Аньос. Мойкано вярва, че "Gamer" ще спечели, но смята, че полякът има много трудна задача пред себе си.

На 9 март Гамро ще се изправи срещу дос Аньос в октагона на UFC. Полякът се подготвяше за тази битка в клуба American Top Team, където тренира и Ренато Мойкано. Преди предстоящата битка, Ренато даде своето мнение за срещата. Във видео, публикувано в неговия канал, той каза:

"Това е битка, в която аз лично инвестирам много. Гамро е мой приятел, той е един от моите тренировъчни партньори в ATT. Ние си помагаме много, така че, разбира се, искам да го видя да печели. Рафаел дос Аньос ме победи веднъж. Така че се надявам Гамро да отмъсти за мен. 

Но шегата настрана. Това е много, много трудна битка за прогнозиране. Това няма да е лесна задача. Рафаел според мен има по-добро джиу-джицу и е по-добър на земята. Матеуш има по-добра борба и е страхотен в свалянето на опонентите си, но не винаги успява да ги задържи на земята. 

Ще бъде трудна задача, но виждам Гамро като фаворит тук. И двамата са страхотни бойци, и двамата имат страхотно кардио, но възрастта на дос Аньос може да е решаваща в тази битка.", сподели Мойкано.

Рафаел е на 39 години и се състезава в професионалните ММА от 2004 година. Той се бие в UFC от 2008 година. Към днешна дата той се е бил в 47 битки, от които е спечелил 32. За последно той се би през август миналата година. Негов съперник беше Висенте Луке, от когото Рафаел загуби по точки.

Матеуш има осем битки в най-голямата ММА организация в света, шест от които спечели. Гамро се бие за UFC от 2020 година. Каква е прогнозата ви за тази битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес